فراخوان سفارشات گرافیکی

سفارش امور گرافیکی به طراحان گرافیکدر روابط عمومی هایی که سفارشات زیادی برای امور چاپی دارند، پیدا کردن طرحی مناسب با سلایق و افکار روابط عمومی کار سختی است. برای سازمانی که در سال بیش از ۲۰ رویداد تقویمی و مناسبتی دارد، انتخاب طرح و ایده مناسب برای یک پوستر کمی دشوار است.
از طرفی طراحان گرافیک هم از اینکه طرحشان از طرف روابط عمومی مورد ایراد قرار بگیرد، دلگیر و ناراحت می شوند. ایده ای که برای حل این مشکل به نظرمان رسید، در میان گذاشتن موضوع رویداد یا مناسبت با طراح بود. از این قرار که جزئیات ماجرا برای طراحان شرح می دادیم و از آنها می خواستیم در صورتی که ایده ای به ذهنشان رسید، آنرا شفاهی، ایمیلی یا در قالب یک اتود ساده دستی برایمان توضیح دهند یا ارسال کنند. البته ما باید اعتماد طراحان را از این جهت که طرح آنها توسط شخص دیگری اجرا نمی شود، به دست می آوردیم و این اعتماد با چند بار همکاری به وجود آمد. دست آخر ایده و طرحی که به نظر ما به موضوع نزدیک تر و اجرای آن به ارتباط بصری رویداد کمک بیشتری می کرد، انتخاب و اجرا می کردیم. البته شخصا معتقدم این روش هم روش نهایی و مطلقی نیست، اما تجربه این همفکری برای ما مفید بود.
در فاز جدید اطلاع رسانی سفارشات روابط عمومی به طراحان همیشگی، تصمیم دارم از وبلاگ سازمان برای این کار استفاده کنم. بعد از مشورت با مدیرکل روابط عمومی، تصمیم بر این شد که از وبلاگ سازمان هم برای اطلاع رسانی امور گرافیکی در قالب یک فراخوان کمک بگیرم. البته در کنار این کار در حال گردآوری ایمیل طراحان گرافیک از سایت های تخصصی گرافیک هستم تا اطلاعات سفارشات سازمان را با خبرنامه الکترونیک به ایمیل ایشان ارسال کنم.
نکته :
برای نهایی کردن طرح هم از طراح تقاضا میکنیم نسخه پیش نویس طرح را برای روابط عمومی میل کند و در یک تعامل الکترونیک نقطه نظراتمان را به طراح انتقال می دهیم.

نویسنده:

تاریخ:

دسته بندی:

تجربه های کوچک
نوشتهٔ بعدی
چک لیست برگزاری یک مصاحبه مطبوعاتی
نوشتهٔ پیشین
برهوت ارتباطات ایرانی

نوشته‌های مرتبط

۴ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام

    ظاهرا اولین سوال طراحان این است که وظایف سازمان چیست و آشنایی با وظایف و نوع کار کمک بسیاری در ارائه یک طرح گویا می کند اما اغلب طراحان از این موضوع که سفارش دهنده اطلاعات کافی نمی دهد وگاه حتی خود نمی داند دقیقا چه می خواهد ناراضی هستند

    در کل قدم جدید و بسیار مثبتی است موفق باشید امیدوارم ما هم بهره بگیریم

    پاسخ
  • محمود حق وردي
    2 خرداد 1387 9:00 ق.ظ

    سلام،
    پایه این تجربه بر این اساسه که روابط عمومی توضیح و شرح لازم رو به طراح داده و ارتباط فکری بین روابط عمومی و طراح بوجود اومده.

    پاسخ
  • با سلام
    ضمن تشکر از سایت خوب و با محتوای شما
    به نظرم این عمل و تجربه شما در خصوص” چاپ طرحی مناسب ” باعث تعامل و همکاری بیشتر طراحان و گرافیستها با روابط عمومی میشود .
    البته ۱- وظایف سازمان ۲- هدف از چاپ پوستر ۳- بودجه در نظر گرفته شده ۴- درجه اهمیت موضوع برای سازمان و همچنین مخاطبان ۵- وقت و فرصت مناسب ۶- دست اندر کاران این موضوع ۷- حمایتهای مسئولین ارشد ۸- تعامل روابط عمومی و طراحان میتواند در انجام چنین کاری تاثیر منفی یا مثبت داشته باشد .

    ولی بعضی وقتها افراد کم تجربه به جای اینکه اطلاع رسانی و اقناع را برای مخاطب در نظر بگیرند اشتباهاً خودشان را معرفی می کنند . و این رویه در بعضی از سمینار ها و همایشها و حتی چاپ پوستر ها دیده می شود .
    در صورتی که کارشناسان نظرشان هدف گیری مخاطب به صورت غیر مستقیم است که نمونه آن را در طرح اولیه پوستر و تیزر تبلیغاتی ” کتاب اول ” و این اواخر خودرو ال ۹۰ توسط ” زورو ” بودیم .

    به نظر می آید که بخش ” تجربه های کوچک ” به خاطر ایفای نقش مستقیم روابط عمومی و همچنین تجربه های شخص جنابعالی بیشتر مورد استفاده قرار گیرد .

    لطفاً در مورد مناسبت های سازمانی و انجام برنامه ای در سازمان که برای همکاران جذاب باشد و از حالت کلیشه ای بیرون بیاید در صورت امکان مطلبی را به بحث بگذارید .
    متشکرم

    پاسخ
  • سلام.ممنون از تجربه های کوچک ولی با ارزشتون.من دانشجوی ترم اول روابط عمومی سوره هستم.دوست دارم یه نگاهی به وبلاگ من بندازین و نظر خودتونرو بگین.با تشکر.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید


+ دو = 5

فهرست