همانطور که در شیوه های دریافت RSS بیان شد، از دو شیوه مبتنی بر وب و همچنین مبتنی بر دسکتاپ می توان به اطلاعات سایت ها و وبلاگ ها دسترسی پیدا کرد.
در این صفحه به صورت تصویری این دو روش توضیح داده می شود.
شیوه مبتنی بر وب با گوگل ریدر:
برای استفاده از این سرویس کاربر باید یک اکانت در جی میل داشته باشد. با توجه به اینکه استفاده از جی میل نیازی به دعوت نامه ندارد، می توان بسیار سریع یک اکانت جی میل ایجاد کرد. مزیت استفاده از شیوه های دریافت آر اس اس از طریق وب، امکان دریافت اطلاعات سایت های فیلتر شده است، به معنای دیگر فید سایت های فیلتر شده، توسط این برنامه نمایش داده می شوند.

بعد از ورود به صفحه جی میل، در قسمت بالا، روی عنوان Reader کلیک کنید.

 

با باز شدن صفحه گوگل ریدر روی عنوان Add Subscription کلیک کنید.

 

سپس نام سایت مورد نظر خود را تایپ کنید، چنانچه نام وارد شده شما کامل نباشد، گوگل نام های مشابهی را که خروجی آر اس اس دارند به شما نمایش می دهد و شما علامت مثبت را به علامت تأیید سایت مورد نظر انتخاب می کنید.

 

روش دوم: روش مبتنی بر دسکتاپ، این شرح با استفاده از نرم افزار Snarfer تهیه شده است. در این روش بعد از دانلود (نرم افزار به صورت رایگان از اینجا قابل دریافت است) و نصب نرم افزار، به صورت پیش فرض گزینه Next را انتخاب کنید تا به Finish برسید. در مسیر نصب، برنامه از شما زمینه های علاقه مندیتان را برای دریافت آر اس اس سوال می کند.

 

بعد از نصب نرم افزار از گزینه File، به ترتیب New و Folder را انتخاب کنید. به این ترتیب شما برای زمینه های مختلف علاقه مندی های خود نام انتخاب می کنید، به طور مثال نام این فولدر را ” روابط عمومی” انتخاب می کنیم.

 

 

از گزینه File، به ترتیب New و بعد Feed را انتخاب می کنیم.

سپس نام سایت یا وبلاگ های مورد نظرمان را وارد می کنیم.

در مرحله بعد برنامه از شما مقدار دریافت آخرین اطلاعات و مطالب سایت مورد نظر شما را سوال می کند. که شما می توانید آخرین اطلاعات، یا همه اطلاعات و یا با وارد کردن عدد تعداد اخبار مورد درخواست خود را وارد نمایید.

 

از پوشه ای که برای دسته بندی کردن( Feed) آر اس اس ها ایجاد کرده اید، پوشه مورد نظرتان را انتخاب کنید.

 

بعد از انتخاب پوشه، برنامه به صورت پیش فرض ۱۰ مطلب آخر سایت و وبلاگ مورد نظر شما را نمایش می دهد.

با کلیک کردن روی هر تیتر، قسمت کمی از مطلب در پایین صفحه نمایش پیدا می کند، همچنین برای مشاهده مطلب به صورت کامل، روی تیتری که در قسمت پایین وجود دارد کلیک کنید تا صفحه را همراه با گرافیک مشاهده نمایید.

 

و نمایش صفحه به همراه گرافیک در قسمت پایین صفحه:


مزایا و معایب
منابع

۱ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید


سه + 7 =

فهرست