عوارض یک نوآوری؛ سراسیمگی در تلگرام

تلگرام از چندی قبل و با ارائه سرویس کانال، به گروه ها هم یک ویژگی جدید اضافه کرد و سقف ۲۰۰ کاربر را تا یکهزار عضو افزایش داد. قابلیتی که کنترل گروه را به رغم امکان حذف یوزرها و پست ها، سخت و پیچیده تر کرد.

در ابتدا، گروه هایی که به دلیل کمبود ظرفیت، گروه های جانبی ایجاد کرده بودند، به یکپارچه کردن کاربران خود پرداختند. اما رفته رفته، تعداد گروه های هم نام به حدی افزایش پیدا کرده که می توان در هر صنف و فعالیتی ده ها سوپرگروه را پیدا کرد.

عمده سوپرگروه ها فاقد مرامنامه و قانون هستند و با اشتراک گذاشتن لینک عضویت در گروه های دیگر، صرفا به دنبال جذب عضو هستند. در این گروه ها، محتوا چندان اهمیتی ندارد، عمده مطالب تبلیغات، پست های عمومی و تکراری یا دعوت به عضویت در کانال و سوپر گروه های دیگر است. البته باید قبول داشت کنترل محتوا با حجم بالای کاربران، کار بسیار سختی است.

به نظر می رسد در حال رسیدن به زمانی هستیم که کاربران از این حجم کانال و گروه به سراسیمگی برسند و یا قید تلگرام را بزنند و یا تنها چند کانال و گروه مفید و کاربردی را دنبال کنند.

telegram.me/haghverdi

نویسنده:

تاریخ:

نوشتهٔ بعدی
استخدام نیروی روابط عمومی
نوشتهٔ پیشین
چگونه یک شعار تبلیغاتی خوب ایجاد کنیم

نوشته‌های مرتبط

۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • به نظر من تلگرام باید در اولین فرصت گزینه‌ای به تنظیماتش اضافه کند که آیا می‌خواهیم و اجازه می‌دهیم که خودبه‌خود و بدون تأیید به کانال‌ها و گروه‌ها اضافه شویم یا خیر. شخصاً گروه‌ها و به‌خصوص کانال‌های خوبی را دنبال می‌کنم که دلم نمی‌آید ترکشان کنم ولی حجم مزاحمت‌های اسپمی چنان بالا رفته که یک قدم تا پشت پا زدن به تمام مزایایش فاصله دارم.

    پاسخ
    • محمود حق وردي
      19 دی 1394 2:30 ب.ظ

      دقیقا همین مشکل رو دارم من
      البته نسبت به روزهای اول که در یک روز به ۱۰ تا گروه اضافه میشدم بهتر شده، اما حالا کانال ها دست بردار نیستند و از طرف دیگه اسپم ها

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید


هشت − 2 =

فهرست